Skip to content

Elbow Grease set

7,00 

Elbow Grease set sa praktičnom, punjivom drškom + set od 3 dodatne zamjenske spužvice

Na zalihi

OR

SKU: egset2 Kategorija: Brand:

ČETKA ZA PRANJE SUĐA

Elbow Grease Dish Brush je četka za pranje posuđa izrađena od visokokvalitetnih materijala. Omogućit će vam jednostavno, brzo i učinkovito čišćenje. Dršku nadopunjuju visokokvalitetne spužvice Elbow Grease Dish Brush. Ove spužvaste patrone pružaju iznimno precizno čišćenje koje ne samo da će očistiti vaše posuđe, već i ukloniti ostatke hrane i masnoće koje je teško ukloniti. Izdržljivi su i otporni na habanje , što znači da će vam dugo služiti.

Zahvaljujući svom ergonomskom obliku , četkica savršeno leži u ruci, pružajući udobnost tijekom korištenja. Ne samo da je praktičan, već ga je i lako održavati čistim. Nakon upotrebe jednostavno ga temeljito isperite i bit će ponovno spreman za korištenje. Njegova kompaktna veličina čini ga praktičnim za pohranu.

Visokokvalitetna, Elbow Grease Dish Brush, omogućit će vam učinkovito i djelotvorno pranje posuđa. Savršen kao dodatak vašoj četkici za suđe Elbow Grease.

Paket sadrži 2 uloška i 1 dodatni gratis . Lako se pričvršćuju, jednostavno uklonite stari uložak s četke i zatim pričvrstite novi pomoću priložene ručke.

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja