Skip to content

TESORI D’ORIENTE – parfem za rublje

6,00 

TESORI D’ORIENTE – Persian Dream – Nar i crveni čaj 760 Ml

Na zalihi

OR

SKU: TES7 Kategorija: Brand:

Persian Dream Aromatični omekšivač rublja Nar i crveni čaj 760 ml Koncentrirana formula, 38 pranja – Intenzivan miris – Dugotrajan
Opojni i ekskluzivni mirisi s potpisom Tesori d’Oriente konačno će obaviti i vaše najdragocjenije odjevne predmete i posteljinu u vašem domu. Senzualne note jasmina i slatke i začinske note nara miješaju se s mirisima crvenog čaja, dajući vašem rublju cvjetni, vedri i očaravajući miris.

Njegova kremasta formula, obogaćena mikrokapsulama i bez bojila, opušta tkanine i olakšava glačanje. Bez sintetičkih bojila. Nar : Njegova aroma može obaviti osjetila i dušu svojim slatkim mirisom, šireći osjećaj blagostanja i spokoja. Bogat antioksidansima i vitaminima, dragocjen je eliksir ljepote za kožu.

Crveni čaj : Uzgoj čaja u Perziji ima tisućljetnu povijest i još uvijek predstavlja jednostavan i svakodnevni ritual. Gesta zahtijeva da se piće najprije pomiriši, dok para širi svoju intenzivnu aromu u zrak, da unese blagostanje i uspostavi ravnotežu tijela i duha. Držati podalje od djece. Ne gutati i izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom.

Pakiranje

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja