Skip to content

ZIAJA MED ROSACEA 50ml

6,00 

ZIAJA MED ROSACEA SOOTHING TRETMAN KONCENTRIRANA ULTRA-UMIRUJUĆA NOĆNA KREMA

Na zalihi

OR

SKU: zr Kategorija: Brand:

Koncentrirana krema za aktivnu njegu kože s rosaceom. Na temelju visoke koncentracije aktivnih tvari i potvrđenog višestrukog umirujućeg djelovanja. Pripremljen za optimalno djelovanje na svim razinama pravilne njege kože s rosaceom. Sigurnost i učinkovitost potvrđena dermatološkim testovima.

Effcet MED: smanjuje intenzitet crvenila kože, smiruje papulopustularne lezije, jača i poboljšava funkciju barijere kože, štiti od gubitka vlage, smanjuje preosjetljivost kože.

ZIAJA MED Rosacea Soothing Treatment preporučuje se kod kožnih problema povezanih s istodobnim pojavljivanjem kožnih lezija kao što su papulo-gležnjevi, eritem ili preosjetljivost na vanjske čimbenike. Ova serija pomoći će u uspostavljanju hidrolipidne ravnoteže kože i jačanju barijernih funkcija kože, kao i ublažiti najproblematičnije simptome, tj. peckanje, crvenilo i iritaciju.

Lagana, hidratantna emulzija za tinejdžere i odrasle. Poboljšava funkciju zaštitne barijere kože. Blago posvjetljuje kožu. Smanjuje lučenje sebuma. Sprječava pojavu akni. Pruža zaštitu od UV zraka. Smiruje iritaciju. Vlaži, omekšava i štiti osjetljivu kožu.

Aktivni sastojci: tsubaki ulje, vitamin E, alantoin, bakokalmin, dikalijev glicirizat.

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja