Skip to content

The Doctor Panthenol+jabučni ocat rekonstrukcijski serum za vlasište – 89 ml

5,00 

Samo 3 komad(a) na zalihi

OR

SKU: TDpant Kategorije: , Brand:

Zdravlje i njega. Rekonstruktivni serum za vlasište. Jabučni ocat + pantenol

Ulaskom u svijet sveobuhvatne njege vlasišta Health & Care predstavlja serum za rekonstrukciju s jabučnim octom i pantenolom. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka pruža cjelovitu njegu vlasištu, hidratizira ga i otklanja osjećaj suhoće i zategnutosti. Zdravo vlasište ključ je zdrave i lijepe kose.

Blago seruma je jabučni ocat, prirodni sastojak koji je stoljećima poznat po svojim svojstvima hidratacije i čišćenja. U kombinaciji s pantenolom, odnosno provitaminom B5, postaje snažan eliksir za njegu vlasišta. Pantenol djeluje kao intenzivan hidratant, podržava sposobnost kože da zadrži vodu, eliminira osjećaj suhoće i sprječava zatezanje.

Health & Care reconstruction serum ne samo da ublažava iritacije, već pruža i cjelovit tretman za vlasište. Pomaže u održavanju prirodne ravnoteže kože, uklanjajući nelagodu i pružajući trenutačno olakšanje. Ojačavajući učinak pantenola čini kožu otpornijom na štetne vanjske utjecaje, što se odražava na zdraviju i otporniju kosu.

Serum djeluje iznenađujuće lagano, ne ostavlja masni film niti osjećaj ljepljivosti. Zahvaljujući tome, svakodnevna njega postaje užitak, a učinci su vidljivi odmah. Vlasište postaje regenerirano, hidratizirano i spremno za blagodati njege kose.

Način korištenja našeg seruma je izuzetno jednostavan. Ravnomjerno ih nanesite na vlasište i potom nježno umasirajte laganim masirajućim pokretima ravnomjerno rasporedite po kosi češljem. Već nakon prve upotrebe osjetit ćete kako vam se vlasište revitalizira, a kosa dobiva zdravi sjaj.

Otkrijte tajnu zdravog, hidratiziranog vlasišta i lijepe kose uz Health & Care. Naš serum za rekonstrukciju više je od proizvoda, on je izraz brige za zdravlje vaše kose i vlasišta.

89 ml

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja