Skip to content

Ronney maska ​​u spreju 15u1 – brzi tretman za grubu i zapetljanu kosu

5,00 

RONNEY Professional maska ​​15 u 1 za kosu i zamršenu kosu u spreju za sve tipove kose 285 ml – temeljita hidratacija

Maska u spreju olakšava svakodnevno stiliziranje. Proizvod je prikladan za profesionalnu upotrebu u frizerskom salonu. Maska u spreju prvenstveno jača i njeguje kosu te se čini da je kose puno više. Maska je namijenjena svakodnevnoj njezi svih tipova kose. Osobito će mu se obradovati osobe s tankom kosom koje se bore s nedostatkom volumena, ravnom kosom, kao i problemima s održavanjem frizure i dehidracijom pramenova. Maska je kreirana na temelju inovativne formule koja jača kosu te djeluje hranjivo i regenerirajuće. Štoviše, svaki pramen čini elastičnijim i snažno regeneriranim. Cijenit će ga i oni koji više vole sami njegovati kosu u udobnosti vlastitog doma.

Način upotrebe: protresti prije upotrebe, nanijeti na vlažnu ili suhu kosu, po potrebi oblikovati kosu.

Kapacitet : 285 ml

Samo 9 komad(a) na zalihi

OR

SKU: R15 Kategorije: , Brand:

15u1 sprej za kosu izvrstan je proizvod namijenjen njezi svih tipova kose. Kozmetika ima mnogo namjena, učinkovito vlaži i hrani kosu. Odmah se regenerira i daje vidljiv sjaj. Štoviše, štiti od visokih temperatura i drugih štetnih čimbenika. Daje vidljiv volumen i čini kosu lijepom i zdravom!

Način upotrebe: Promućkati prije upotrebe. Koristiti na vlažnoj ili suhoj kosi. Oblikujte kosu po potrebi. Proizvod bez ispiranja.

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja