Skip to content

Aromactiv flasteri

8,62 

Aromactiv + flasteri za umirivanje kašlja 5kom

Na zalihi

OR

SKU: AROMACTIV+ Kategorije: , Brand:

Aromactiv+ aromatični flasteri
Aromactiv+ aromatični flasteri sadrže mirisnu kompoziciju koja pruža osvježavajući učinak.
Flasteri su sigurnog oblika i mogu se koristiti kod djece od prvog dana njihova života. Aromactiv+ flasteri učinkoviti su do 8 sati i mogu se koristiti i danju i noću. Flasteri se mogu postaviti jednostavno i sigurno. Ne iritiraju djetetovu kožu jer su namijenjeni za lijepljenje na odjeću. Način uporabe: skinite zaštitnu foliju s flastera i zalijepite ga na suhu odjeću u razini prsa (na sigurnoj udaljenosti od lica). U djece mlađe od 3 godine flaster staviti izvan dohvata djetetovih ruku, pritišćući ga prstima kako ne bi otpao. Kada se potroši, flaster uklonite s odjeće polaganim povlačenjem krila flastera. Flasteri s eteričnim uljima umiruju začepljen nos, olakšavaju disanje, pomažu dišnim putovima, donose olakšanje i pomažu zaspati. Flasteri su sigurnog oblika i mogu se koristiti kod djece od prvog dana njihova života.

Aromactiv flasteri su sastavljeni od eteričnih ulja, koji pozitivno djeluju na dišni sustav, donose olakšanje i olakšavaju disanje. Nastavljaju djelovati do 8 sati i mogu se koristiti noću i danju. Zalijepljene za odjeću djeteta ne iritiraju kožu niti ometaju igru.

Sastav
– ulje eukaliptusa
– ulje običnog bora

Kako koristiti
Skinite zaštitni film s flastera i zalijepite ga na suhu odjeću (bez dodira s kožom) u razini prsa (na sigurnoj udaljenosti od lica).

Količina: 5 komada u paketu

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja