Skip to content

Astonish Multi purpose cleaner

7,00 

Astonish višenamjensko sredstvo za čišćenje

Na zalihi

OR

SKU: ASH Kategorije: , Brand:

Višenamjensko sredstvo za čišćenje Astonish ima dodatnu moć izbjeljivača za razbijanje tvrdokornih mrlja, a pritom vam daje sigurnost da su vaše površine higijenski čiste.
Astonish višenamjensko sredstvo za čišćenje s izbjeljivačem 750 ml
Čisti teške mrlje i prljavštinu na raznim površinama.Sa Astonish snažnim izbjeljivačem, brisanje tvrdokornih mrlja je sada lakše nego ikad! Bez obzira na površinu u vašem domu, Astonish Specialist Edition će obaviti posao. Otkrijte 2x jaču razinu izbjeljivača na bazi klora za maksimalnu učinkovitost čišćenja i uklanjanje mrlja. Formuliran sa snažnim izbjeljivačem, savršen je kada vam je potrebna dodatna pomoć za uklanjanje tvrdokornih mrlja!

Za korištenje na površinama u cijelom domu ostavite minutu prije brisanja kako biste postigli maksimalne rezultate.
Asortiman Astonish specialist Edition razvijen je za specijalne zadatke čišćenja i površina.
Boca koja se može u potpunosti reciklirati, bez okrutnosti, veganska i biorazgradiva.

KAKO KORISTITI:
Poprskajte i ostavite 1-2 minute. Obrišite čistom vlažnom krpom. Isperite plastične, gumene i metalne površine nakon nanošenja čistom vodom.

SIGURNOSNE INFORMACIJE:
OPREZ: Sadrži klor izbjeljivač (natrijev hipoklorit). Ne miješati s drugim proizvodima za čišćenje. Odmah obrišite proliveno. Izbjegavajte korištenje na aluminijskim, obojenim ili lakiranim površinama. Ne koristiti na tkaninama, drvu ili papiru jer može doći do promjene boje. Držite dalje od dohvata djece.

Pakiranje

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja