Skip to content

Mustela Higijenski sprej 150ml

12,00 

Mustela izotonični sprej

Samo 6 komad(a) na zalihi

OR

SKU: MUS4 Kategorije: , , Brand:

Izotonični sprej za higijenu nosa
Mustela Nasal Hygiene je proizvod indiciran za svakodnevno ispiranje nosa kod djece i novorođenčadi od 3. mjeseci starosti. Mustela izotonični sprej za higijenu nosa je izotonična otopina 100% prirodne morske vode, mikrodifuzna u spreju. Prirodno bogat mineralnim solima i morskim elementima u tragovima, omogućuje delikatnu upotrebu.
Izotonični sprej za higijenu nosa nježno čisti nosnice. Vlaži nosnu sluznicu. Smanjuje viskoznost nosnog sekreta i time olakšava njihovu eliminaciju.

Upute za korištenje
Preporuča se napraviti 1 ili 2 raspršivanja u svaku nosnicu ujutro i navečer. Dok beba leži, nagnite glavu na jednu stranu; ako je dijete, može sjediti ili stajati. Nježno umetnite kraj mlaznice (otprilike 3 mm) difuzora u gornju nosnicu. Raspršite otopinu kratkim laganim, punim pritiskom na nosni difuzor. Ostavite da djeluje nekoliko sekundi. Uklonite višak i nježno ispuhnite nos. Ponovite operaciju u drugoj nosnici. Nakon svake uporabe, očistite difuzor vodom i ostavite da se osuši na zraku kako biste izbjegli rizik od kontaminacije.

Mjere predostrožnosti:
Čuvati izvan pogleda i dohvata djece. Ne koristiti u slučaju poznate alergije na komponente proizvoda. Ne koristiti u svrhe koje nisu navedene. Spremnik pod tlakom: ne bušiti niti spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Skladištenje:
Zaštititi od sunčeve svjetlosti i ne izlagati temperaturama iznad 50°C Čuvati na sobnoj temperaturi.
Pakiranje:150ml
Sastav izotoničnog spreja za higijenu nosa:
Prirodna morska voda – pročišćena voda.

Pakiranje

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja