Skip to content

Tesori svijeća

10,00 

Japanese rituals – cvjetni miris

Na zalihi

OR

SKU: TDO3 Kategorija: Brand:

AROMATIČNA TESORI SVIJEĆA sa eteričnim uljima Intenzivan, cvjetni i obavijajući buket, sa svježim i delikatnim notama. Note božura i osmantusa daju cvjetni ton parfemu, oživljen živošću bergamota i dahom frezije. Chipre baza je ukrašena drvenastim notama pačulija, cedra i mošusa. Blistav, senzualan i nezaboravan miris. Čisto opuštanje i smirenost!

Aromatična mirisna svijeća “Japanese Rituals” iz Tesori d’Oriente mazi osjetila ugodnim i fascinantnim mirisom koji stvara opuštenu atmosferu i daje vedrinu. Svijeća je izrađena od visokokvalitetnih voskova i eteričnih ulja. Uz delikatno Tsubaki ulje i svježinu božura, širi zavodljivu i intenzivnu aromu koja svakom okruženju dodaje karakter, eleganciju i osobnost. Serija njege “Japanese Rituals” Tesori d’Oriente temelji se na ritualu japanske kupke.

Ovaj drevni ritual služi za čišćenje tijela i uma, a služi za pročišćavanje, opuštanje i istovremeno oslobađanje od svakodnevnog stresa. Svijeće su ručno rađene i pakirane u limene kutijice. Aroma ostaje i nakon što se svijeća ugasi. 200g

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja