Skip to content
44%

The Ordinary serum/tekući puder 30ml 1.0P

5,00  9,00 

Nijansa: 
1.0 P – Very fair – Pink Undertones

Na zalihi

OR

SKU: 1.0P Kategorija: Brand:
The Ordinary
Serum Foundation iz The Ordinary ima lagani pigmentni suspenzijski sustav. Ovaj ultra lagani puder s teksturom seruma izvrstan je za one koji traže umjereno prekrivanje. Jedinstvena formulacija omogućuje pigmentima da izgledaju prirodno na koži, ostaju dulje i otporni su na skupljanje unutar bora te sadrže pametne identifikatore podtona. Dolaze u praktičnim bočicama sa pumpicom koju možete zatvoriti.
Ovaj proizvod postiže besprijekornu ravnotežu između njege kože i šminke, pružajući lagano, ali učinkovito prekrivanje i hidratizirani sjaj.
Pigmenti korišteni u ovom formatu tretirani su za bogat, visoko zasićen učinak. Ti su pigmenti suspendirani u distribucijskom sustavu koji omogućuje da pigmenti izgledaju prirodno na koži, da se ne talože u fine bore i traju duže. Puderi imaju polumat završni izgled i kompatibilni su s većinom pudera. Osmišljeni su kako bi posebno dobro funkcionirali s podlogama koje nudi The Ordinary.
Serum podloge nude zaštitu SPF 15. Ova zaštita se postiže bez upotrebe kemijskih sredstava za zaštitu od sunca i samo kroz fizičku zaštitu titan dioksida. Osim toga, za postizanje ove zaštite od sunca ne koriste se nanočestice. Ove značajke jedinstvene su za pudere jer je izuzetno teško postići prirodan, lagan izgled i postojane nijanse kada se za zaštitu od sunca koriste samo nenano oblici titan dioksida bez kemijskih krema za sunčanje.
  • Lako se blenda prstima
  • Lagano, ali učinkovito prekrivanje
  • Formula prožeta njegom kože stvara blistav sjaj
Nijansa: 
1.0 P – Very fair – Pink Undertones

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja