Skip to content

The Pink Stuff dezinfekcijsko sredstvo

8,00 

The Pink Stuff dezinficijens 850ml

Nema na zalihi

SKU: tpsdez Kategorija: Brand:

The Pink Stuff  snažno dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje ima svjež i voćni miris. Tekućina prodire u masnoću i prljavštinu, ostavljajući površine svježima i higijenski čistima ubijajući 99,9% bakterija.

Ovo nevjerojatno sredstvo za čišćenje pruža bezbrižnost kućanstvima diljem svijeta, idealan je izbor za kućanstva koja traže svjež i voćni miris. Ne samo da ostavlja vaš dom sjajnim mirisom, već također ubija 99,9% bakterija.

Tekućina prodire duboko u masnoću i prljavštinu, ostavljajući površine svjetlucavim i bez mikroba. S dezinfekcijskim sredstvom za čišćenje Pink Stuff možete biti sigurni da je vaš dom siguran i higijenski.

Dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje Pink Stuff savršen je izbor za zaposlena kućanstva. Jednostavan je za korištenje i osigurava mir da je vaš dom higijenski čist. Sa svojim svježim i voćnim mirisom, možete biti sigurni da će i vaš dom mirisati sjajno.

Ne pristajte na ništa manje od najboljeg. Dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje Pink Stuff savršen je izbor za higijenski čist dom. Sa svojim snažnim djelovanjem čišćenja i svježim mirisom, možete biti sigurni da će vaš dom biti blistav i mirisati.

Veličina proizvoda: 850 ml

Upute za korištenje: Za tvrde i perive površine. Treba ga koristiti pažljivo. U slučaju nedoumice na neupadljivom području. Okrenite mlaznicu u položaj ‘ON’. Poprskajte izravno na površinu. Za ubijanje bakterija ostavite 5 minuta, za ubijanje virusa ostavite 15 minuta. Obrišite mekom vlažnom krpom. Polirajte čistom suhom krpom. Vratite mlaznicu u položaj ‘OFF’. Ostala tekućina koja se nanosi nerazrijeđena (AL) – Sredstvo za dezinfekciju površina. Ovaj proizvod je učinkovit protiv svih virusa s ovojnicom. Koronavirus i SARS-CoV-2 su virusi s ovojnicom.

Upozorenje: ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. U slučaju da dođe do kontakta sa očima: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako ih imate i ako ih je lako učiniti. Nastavite s ispiranjem. Ako iritacija očiju ne prestaje, potražiti liječnički savjet.

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja