Skip to content

The Ordinary Full Coverage – puder sa potpunim prekrivanjem 1.0 P – Very Fair

9,00 

Nijansa:
1.0 P – Very Fair – Pink undertones

Na zalihi

OR

SKU: 1.OP FC Kategorija: Brand:
The Ordinary Full Coverage
Lagana tekuća podloga s punim prekrivanjem
Bogata i nadogradiva, ova kremasta tekstura neprimjetno zaglađuje kožu kako bi ujednačila, prikrila i prikrila fine linije i bore. Nudeći zaštitu od sunca SPF 15, ova lagana podloga daje prirodan, polu mat izgled. Sustav suspenzije pigmenta visoke razmazivosti s visokom pokrivnošću.
Ovi puderi sadrže više razine pigmenta od naših serumskih pudera, nude glatku završnicu koja izbjegava izgled teške šminke koji može učiniti kožu starijom. Tekstura je poput lagane, nemasne kreme.

Jedinstveni sustav suspenzije koji se koristi u formulacijama omogućuje nijansama da izgledaju tako prirodno na koži da će tri nijanse ili više odgovarati većini tonova kože. Nijanse se po želji mogu i miješati u trenutku nanošenja. Puderi za prekrivanje imaju SPF 15. Ova zaštita se postiže bez upotrebe kemijskih sredstava za zaštitu od sunca i samo fizičkom zaštitom od titan dioksida. Osim toga, za postizanje ove zaštite od sunca ne koriste se nanočestice. Ovi su atributi jedinstveni u podlogama jer je iznimno teško stvoriti prirodan, lagan izgled i postojane nijanse kada se za zaštitu od sunca kori

ste samo ne-nano oblici titanovog dioksida bez ikakvih kemijskih sredstava za zaštitu od sunca.

Nijansa:
1.0 P – Very Fair – Pink undertones

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja