Skip to content
55%

TPS Foaming carpet stain 750ml

5,00  11,00 

The Pink Stuff sredstvo za čišćenje tepiha i tkanina 750ml

Samo 9 komad(a) na zalihi

OR

SKU: 11PS Kategorije: , Brand:

The Pink Stuff Carpet & Sredstvo za čišćenje presvlaka savršeno je rješenje za održavanje vaših tepiha i namještaja čistima i svježima. S kapacitetom od 500 ml ovo sredstvo za čišćenje idealno je za uklanjanje mrlja i prljavštine s različitih površina. Ovaj čistač je posebno dizajniran da bude učinkovit i jednostavan za korištenje. Njegova snažna formula može prodrijeti duboko u tkaninu i ukloniti čak i najtvrdokornije mrlje.

Bez obzira na to jeste li prolili vino po sofi ili imate mrlje od prljavštine na tepihu, The Pink Stuff Carpet sredstvo za čišćenje presvlaka može pomoći vratiti površinu u prvobitno stanje. Da biste koristili ovo sredstvo za čišćenje, jednostavno ga nanesite izravno na mrlju i nježno utrljajte u tkaninu. Ostavite da odstoji nekoliko minuta, a zatim obrišite područje vlažnom krpom ili spužvom. Brzo ćete vidjeti kako mrlja nestaje, a vaši će tepisi i namještaj ponovno postati svježi i čisti.

The Pink Stuff Carpet & Sredstvo za čišćenje presvlaka je proizvod koji morate imati za svakoga tko želi održavati svoj dom čistim i urednim. Uz njegovu učinkovitu formulu i jednostavnu primjenu, možete lako postići profesionalne rezultate bez ikakvih muka. Dajte svojim tepisima i namještaju ljubav koju zaslužuju uz The Pink Stuff Carpet. 500ml

Pakiranje

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja