Skip to content

Elbow Grease Strong – set za čišćenje pećnice

8,00 

Komplet za čišćenje pećnice

Na zalihi

OR

SKU: egset Kategorija: Brand:
  • Vratite svojoj pećnici sjaj s ovim setom za čišćenje pećnica tvrtke Elbow Grease strong. U kutiji se nalazi sve što vam je potrebno da vaša pećnica ponovno bude blistavo čista! S ovim setom za čišćenje pećnice riješite se muke oko čišćenja pećnice. Samo stavite rešetke, držače za rešetke, rešetke i potporu za posude u vrećicu, ulijte malo otopine i ostavite je da obavi sav posao umjesto vas! Pružajući im dubinsko čišćenje dok vi nastavljate sa svojim danom. Priložena otopina za čišćenje je bez isparavanja i jednostavna je za korištenje, samo natopite i ostavite. Rasporedite otopinu po pećnici i pustite da ukloni svu prljavštinu. Sigurno za korištenje i na staklu, tako da će čak i vrata pećnice očistiti za vas!
  • Izvrstan za korištenje i na rešetkama za roštilj
  • Savršeno za upotrebu na: Pločama za kuhanje · Nosačima posuda za pećnicu · Roštiljima · Unutrašnjosti pećnice · Vratima pećnice Rešetke za roštilj

Kako koristiti? Pažljivo stavite do 2 rešetke u priloženu vrećicu za čišćenje i ulijte ⅔ otopine za čišćenje pećnice. Zatvorite vrećicu kako biste istjerali što je više moguće zraka i nagnite vrećicu tako da rešetke budu potpuno pokrivene i ostavite 2 sata, s brtvom na vrhu kako biste izbjegli prolijevanje.

Ulijte preostalu otopinu u središte pećnice, krpom ili spužvom rasporedite po područjima koja je potrebno očistiti. Ostavite najmanje 4 sata, ili idealno preko noći za najbolje rezultate. Isperite sapunicom i osušite.

Kutija sadrži: 1 x 500 ml rešetke za pećnicu i bocu sredstva za čišćenje roštilja, 1 x vrećicu za čišćenje, 1 x par rukavica

Navedena cijena odnosi se na jedan set.

Jednostavna kupovina

Brza isporuka

Široka mogućnost plaćanja